Complete the following word chain of noun

word chain is a series of words such that each following word starts with the first letter of the word before. 

For examples:
1) Happiness, ______ , _____ , ______ , _______.
Ans. Happiness, Sadness, Sacrifice, eagle, ear.

2) Goodness, ______ , _______ , _______ , _______ .
Ans. Goodness, Sorrow, Wisdom, Misery, Youth.

3) Elephant, ______ , _______ , _______ , _______ .
Ans. Elephant, Tomato, Ostrich, Hen, Net.

4) Ear, ______ , _______ , _______ , _______ .
Ans. Ear, Rabbit, Tiger, Rat, Tree.

5) Motivation, ______ , _______ , _______ , _______ .
Ans. Motivation, Need, Desire, Evil, Loyal.

6) Friendship, ______ , _______ , _______ , _______ .
Ans. Friendship, Perseverance, Enthusiasm, Motivation, Need.

7) Medicine, ______ , _______ , _______ , _______ .
Ans. Medicine, Energy, Youth, Hat, Table.

8) Neck, ______ , _______ , _______ , _______ .
Ans. Neck, King, Gun, Nest, Toes.

9) Eat, ______ , _______ , _______ , _______ .
Ans. Eat, Take, Erase, Enter, Report.

10) Dance, ______ , _______ , _______ , _______ .
Ans. Dance, Empty, Yourself, Fail, Leave.

11) Company, ______ , _______ , _______ , _______ .
Ans. Company, Yak, King, Gun, Net.

12) Teacher, ______ , _______ , _______ , _______ .
Ans. Teacher, Rat, Tap, Pot, Truck. 

13) Belief, ______ , _______ , _______ , _______ . 
Ans. 
Belief, faith, hen, nuts, strength.

14) Morning, ______ , _______ , _______ , _______ .
Ans. Morning, gracefulness, separation,  narrator, radiation.

15) Book, ______ , _______ , _______ , _______ . 
Ans. 
Book, kite, egg, gun, nut.

16) Mumbai, ______ , _______ , _______ , _______ . 
Ans. 
Mumbai, India, Agra, America, Australia.

17) Mob, ______ , _______ , _______ , _______ . 
Ans. 
Mob, bunch, heap, panel, litter.


Comments

Popular posts from this blog

FORMAT OF FORMAL LETTER

Reported speech

EXPANSION OF AN IDEA