Arrange the following words in alphabetical orders.

 Arrange the following words in the alphabetic order of english dictionary and identify one that comes in the middle. 

For example:
1) night, naughty, nasty, negative
Ans. Nasty, naughty, negative, night.

2) Groan, Guilt, Gorgeous, Glimpse.
Ans. Glimpse, Gorgeous, Groan, Guilt.

3) Sinster, Semester, Similar, Senator.
Ans. 
Semester, Senator, Similar, Sinster.

4) 
General, Gesture, Genuine, Generous.
Ans. 
General, Generous, Genuine, Gesture

5)
  Abandon, Actuate, Accumulate, Acquit.
Ans. 
Abandon,  Accumulate, Acquit, Actuate.

6) Nature, Company, Peanut, Pity.
Ans. 
Company, Nature, Peanut, Pity.

7) Ovation, Cat, Open, Nature
Ans. 
Cat, Nature, Open, Ovation.

8) Ancient, Ancestors, Audience, Adjacent.
Ans. Adjacent, Ancestors, Ancient, Audience.

9) Professor, Pen, Pig, President.
Ans. Pen, Pig, President, Professor.

10) Star, Surrounding, Stop, Social.
Ans. Social, Star, Stop, Surrounding. 

Comments

Popular posts from this blog

FORMAT OF FORMAL LETTER

Reported speech

EXPANSION OF AN IDEA